2016-04-29 00:47:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Negatív érzések keríthetik hatalmukba

Napi horoszkóp április 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében jár. Ma semmiségek miatt is veszekedésre kerülhet sor, próbáljon kimaradni a vitákból. Egy kicsit jobban kellene összpontosítania a feladataira, különben könnyelmű hibákat véthet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma sokkal érzelmesebb lesz, mint egyébként, és másoknál is nagyon intenzív reakciókat tapasztalhat majd. Egy bizonyos személyre gondol, és még az is előfordulhat, hogy éppen most fog vele találkozni. Ez szép emlékeket elevenít fel önben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében van, ez kissé kedvezőtlenül hat önre. Túl sokat gondolkodik, tépelődik önmagán, próbálja meg mással elfoglalni magát. Hívja fel a barátait, és menjenek el együtt szórakozni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Most felerősödhet az intuíciója, és egy nehéz kérdéssel kapcsolatban végre biztosan tudja, mi a megoldás! Hallgasson a megérzéseire!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében van. Ma hajlamos lesz a búskomorságra, negatív érzések keríthetik hatalmukba. Ne engedjen a szorongásnak, keressen inkább valamit, ami segíti a kikapcsolódásban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Egy régóta halogatott feladattal végezhet ma, és izgalmas, érdekes dolgokat élhet át. Pár dolgot sikerül tisztáznia, és egyenesbe hoznia. Este valakivel komoly beszélgetést tud folytatni, és ennek is meg lesz az eredménye.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Egy egészen különleges napnak néz elébe. Intuíciója nagyon jól működik. Bízzon az ötleteiben és a megérzéseiben. Valakinek szüksége van az ön tanácsára, segítsen az illetőnek!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez nagyon kedvez önnek. Magabiztossá válik, mágikus kisugárzással rendelkezik. Ma bárkitől kérhet szívességet, nagy a valószínűsége annak, hogy meg is fogja kapni, amit szeretne.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Mielőtt döntene, alaposan járjon után a részleteknek is, mert most elkerülheti valami a figyelmét, ami később sok bonyodalmat okoz. Van egy komoly problémája is, ami csak a kedvesére tartozik, de sikerül ezt is megoldania.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Ma tisztázni tudja majd a félreértéseket. Az otthoni problémák is rendeződnek, mert a párja elfogadható magyarázatot ad a viselkedésére.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Remek napra számíthat. A találkozói sikerrel zárulnak, olyan beszélgetéseket folytathat, amik előre viszik. Este viszont nehezen tud megnyugodni. Igyon egy pohár nyugtató teát!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Alkalmas a mai nap mindenre, ami összefüggésben van a spiritualitással. Ha régóta tervezi, hogy felkeres egy jóst, vagy látót, mára időzítse a találkozót!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: